Ervaren autobedrijf met persoonlijke benadering

Autobedrijf Gerard Bril & AutoFirst Bergentheim: twee dynamische bedrijven onder één dak. Een team met ervaren, goed geschoolde èn enthousiaste medewerkers staat graag voor je klaar.
Vanuit ons moderne bedrijfspand aan de Van der Pijlweg in Bergentheim, nabij Hardenberg, kunnen wij je uitstekend van dienst zijn.
Voor reparatie, APK, diagnose en onderhoud aan de gewone, maar ook aan de hybride en elektrische auto, bieden wij je de beste service en een goede prijs-kwaliteit verhouding. De wensen van de klant staan altijd bij ons voorop. Ook op het gebied van verkoop, inkoop, import, lease en financieringen van zowel nieuwe als gebruikte auto's, ben je bij ons aan het juiste adres!
Kom gerust langs voor een bezoek aan onze showroom of werkplaats voor een kennismaking onder het genot van een lekker bakje koffie.Missie

Onze missie is dat klanten ons waarderen om onze fantastische service, de betrouwbaarheid, klantvriendelijke en persoonlijke benadering. We doen wat we zeggen. De klant mag van ons verwachten dat we meedenken over adequate oplossingen tegen een betaalbare prijs.
 

Visie

Onze klanten typeren ons als  een klantvriendelijke organisatie met een persoonlijke benadering! In het volste vertrouwen brengen zij hun auto bij ons voor onderhoud en reparatie. Ons doel is razend enthousiaste klanten te krijgen en ze ook te houden. 
Het afgelopen jaar hebben onze klanten ons gewaardeerd met een 9,1.  Daar zijn we trots op!  We zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening.  Een goede communicatie met onze klanten vinden wij essentieel. Wij verrassen onze klanten positief, met kwaliteit, persoonlijke benadering en dat voor een faire prijs.